Καλώς ήρθατε στην τάξη μας! Πιάστε κι εσείς μια ακτίνα του ήλιου. Έχει τόσες πολλές! Σίγουρα θα βρείτε μια να σας ταιριάζει. Αρπάξτε την και ταξιδέψτε μαζί μας στη γνώση, στη φαντασία και στη χαρά! Αγγελική

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ένα βραβείο για το μπλοκ μας

Η Χριστίνα με το πολύ όμορφο μπλοκ της http://www.xristinakt.blogspot.gr  απ' όπου έχουμε αναδημοσιεύσει διαδραστικές παρουσιάσεις για την Α' Δημοτικού, μας χάρισε αυτό το βραβείο και την ευχαριστούμε θερμά.
Το βραβείο συνοδεύεται από κανόνες:

1.Αναφέρεις ποιος σου χάρισε το βραβείο.
2.Απαντάς στις ερωτήσεις.
3.Δίνεις,με τη σειρά σου, το βραβείο σε 7 bloggers.


 Ερωτήσεις

1.Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα, με το οποίο υπογράφεις τα κείμενα σου;

Το μπλοκ μου ξεκίνησε για να έχουν ένα χώρο να δημοσιοποιούν τα παιδιά της τάξης μου τις εργασίες τους. Χαίρονταν ιδιαίτερα όταν οι συμμαθητές του, οι φίλοι και οι γνωστοί τους μπορούσαν να δουν όσα πράγματα κατάφερναν με κέφι και μεράκι. Τώρα είναι σαν πρωινός ήλιος που απλώνει τις ακτίνες και σε άλλα παιδιά,  σε γονείς και συναδέλφους.
2.Αν δεν ήσουν άνθρωπος,τι θα ήθελες να είσαι και γιατί;  
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να έχει συνείδηση της χαράς της ζωής!
   


3.Αν σε σταματούσαν από το Blog TV και σε ρωτούσαν ''ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα,σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;'', τι θα απαντούσες;Ποιο είναι;


Ειλικρινά δεν ξέρω.
  4. Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις τα γράφεις; Γοητευτικό είναι να φτιάχνεις κάτι και να βλέπεις αυτό να δίνει χαρά και να βοηθάει και τους αλλους να μαθαίνουν μαζί με σένα.
 
5.Ποια φωτογραφία θα βάζατε για τη ζωή;

 Με τη σειρά μου πρέπει να δώσω αυτό το βραβείο σε εφτά άλλα αγαπημένα ιστολόγια:







 

 

Ευχαριστώ για την ωραία σας δουλειά!